CAFFETERIA d.o.o. | INFO: 099 444 5127

Vaša košarica

Proizvoda u košarici: 0

Iznos: 0 Kn

Završite kupovinu

Vaš račun

Prijava Registracija

Kategorije

Opći uvjeti poslovanja

Poštovani klijenti,

Molimo pročitajte sljedeće uvjete korištenja web stranice:

Sadržaj www.caffeteria.hr i svi povezani sadržaji služe isključivo za osobnu upotrebu. Svaki korisnik već samim korištenjem bilo kojeg dijela ili sadržaja prihvaća sve rizike koji iz navedenog mogu proizaći, te koristi sadržaje i usluge na vlastitu odgovornost uz obavezu da svaki postupak s potencijalnim utjecajem na zdravlje provede isključivo uz obaveznu prethodnu konzultaciju liječnika. Navedenim on istodobno prihvaća pod istim uvjetima korištenje svih sadržaja ovih web, e-mail i telefonskih servisa na vlastitu odgovornost.

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u web shop-u (u daljnjem tekstu «robe») je Caffeteria d.o.o., Zagorska 8, 10 360 Sesvete. Kupac robe je posjetitelj web shop-a koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Proizvodi

Proizvodi prema registracijskim pravilima nisu namijenjeni za dijagnozu, liječenje ili prevenciju bolesti. Potrebno je strogo pridržavanje načina primjene i preporučenih količina, te savjetovanje liječnika u slučaju bilo kakve dvojbe, razvijenih bolesti, trudnoće, dojenje ili drugih posebnih okolnosti.

Sadržaj www.caffeteria.hr i svi povezani sadržaji služe isključivo za osobnu upotrebu. Svaki korisnik već samim korištenjem bilo kojeg dijela ili sadržaja prihvaća sve rizike koji iz navedenog mogu proizaći, te koristi sadržaje i usluge na vlastitu odgovornost uz obavezu da svaki postupak s potencijalnim utjecajem na zdravlje provede isključivo uz obaveznu prethodnu konzultaciju liječnika. Navedenim on istodobno prihvaća pod istim uvjetima korištenje svih sadržaja ovih web, e-mail i telefonskih servisa na vlastitu odgovornost.

Cijene i promocije

Cijene proizvoda navedene na web stranici uvećavaju se za realne troškove dostave. U slučaju promocije, bit će vam dana prilika dobiti popust na cijenu proizvoda. Dostavu provodi Overseas Trade Co Ltd d.o.o. Zastavnice 38a, 10 251 HrvatskiLeskovac, prema vlastitim pravilnicima poslovanja. Proizvodi koji su plaćeni unaprijed zajedno sa troškovima dostave, nakon što smo obaviješteni o provedenoj uplati, dostavljaju se bez dodatne naplate. U slučaju narudžbe pouzećem, kupac plaća proizvod u gotovini nakon isporuke zajedno sa troškovima dostave. Cijene proizvoda su podložne promjenama bez prethodne obavijesti korisnicima. Potrošač plaća cijenu koja je aktualna u vrijeme narudžbe.

Narudžbe

Naručitelj može naručiti proizvod preko naše web stranice, e-mailom. Kod narudžbe preko web stranice, on obvezno mora popuniti sva polja u obrascu za narudžbu. Način plaćanja je pouzećem ili može izvršiti uplatu putem Internet bankarstva sa naznakom broja narudžbe u pozivu na broj.

Roba se naručuje elektronskim obrascem. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.

Po odabiru proizvoda možete kliknuti na detalje o proizvodu, a želite li ga kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša vam je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati naš izlog. Po završetku kupovine, vratite se na košaricu i odaberite završi narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće izvršiti na sljedeće načine:

a) plaćanje pouzećem odnosno po primitku pošiljke

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

b) internet bankarstvo

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu Kupac dobiva potvrdu narudžbe sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati narudžba kreće u realizaciju.

Rokovi i uvjeti

Roba se isporučuje u roku od 1 do 2 radna dana od primitka narudžbe ili potvrde o uplati ako se plaćanje vrši putem Internet bankarstva. Prodavatelj se obvezuje obavijestiti Kupca ukoliko pojedini proizvod nije trenutno dostupan. Prilikom preuzimanja proizvoda Kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kurirskom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Ukoliko Kupac ne preuzme pošiljku u roku od 5 dana, pošiljka se vraća Prodavatelju. Prodavatelj nije odgovoran za kašnjenje isporuke uzrokovane od strane poštanske/kurirske tvrtke, pogrešne adrese ili druge više sile.

Otkaz ugovora i povrat kupljene robe

Kupac ima pravo odbiti ili vratiti naručeni proizvod samo ako nije narušen komercijalni integritet pakiranja u roku od petnaest radnih dana od dana dostave, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, trošak povratka proizvoda snosi kupac. Povrat novaca za proizvod provodi se samo na navedeni bankovni račun kupca u roku od 60 dana od dana primitka neotvorenog paketa. Ako iz bilo kojeg razloga kupac želi zamijeniti kupljeni proizvod, on ima pravo na to, u tom slučaju trošak povratka proizvoda i isporuka novog proizvoda snosi kupac.

Jamstvo, potraživanje i povrat vrijednosti proizvoda

Korisnik ima sva prava iz Zakona o zaštiti potrošača. Vraćanje proizvoda se zaprima putem e-pošte, info@caffeteria.hr, klijent mora navesti razloge za potraživanje. Davatelj zadržava pravo da ne prihvati zaključak kupca, ako smatra da su razlozi za njegova potraživanja neosnovani ili su uzrokovane zloupotrebom proizvoda od strane kupca. Povrat vrijednosti proizvoda je moguć samo za prvu kupovinu i samo za jedan paket po osobi / kućanstvu / obitelj. Naknada ne pokriva troškove prijevoza za slanje i povratka. Povrat je moguć samo u roku od 60 dana od slanja na adresu koju je naveo Kupac. Sva (uključujući i prazna) pakiranja moraju se vratiti na adresu Prodavatelja. Pri reklamaciji proizvoda Kupac je dužan priložiti račun kao dokaz o vremenu kupnje. Paketi se moraju vratiti u roku od 10 dana od dana primitka potvrde o mogućnosti povrata robe. Nepoštivanje navedenih uvjeta dovodi do otkazivanja povrata vrijednosti proizvoda. U slučaju pozitivnog odgovora za povrat vrijednosti proizvoda, Prodavatelj je dužan vratiti taj iznos samo na bankovni račun naveden od strane kupca u roku od 60 dana od dana primitka paketa. Prodavatelj ne prihvaća predmete s plaćanjem u gotovini. Prodavatelj ne vraća troškove za pakiranje, isporuku i povrat proizvoda.

Reklamaciju možete predati pisanim putem sljedeći način:  

a) elektronskim putem na e-mail adresu info@caffeteria.hr ili

b) putem pošte na adresu Caffeteria Coffee&Tea Shop Ninska 9, 10 360 Sesvete

Prava i obveze web stranice

Caffeteria d.o.o. se strogo pridržava Zakona o zaštiti osobnih podataka u cilju zaštite informacija o klijentima za isporuku naručenih proizvoda u ugovorenom roku na navedenu adresu. Caffeteria d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti naručene proizvode na pogrešne adrese.

Prava i obveze kupca

Kupac je dužan dati valjani telefon, e-mail i adresu za isporuku, platiti cijenu naručenih proizvoda i poštarinu, kako bi mu se omogućilo prihvaćanje narudžbe i slanje na adresu.

Autorska prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.caffeteria.hr su u vlasništvu tvrtke Caffeteria d.o.o. Sadržaj koji se nalazi na stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama. Ako imate bilo kakvih nejasnoća ili pitanja vezanih za Uvjete korištenja i način poslovanja, molimo Vas da se obratite našoj podršci na e-mail adresu: info@caffeteria.hr.

Caffeteria d.o.o., izričito zabranjuje bilo kakvo korištenje internet stranica www.caffeteria.hr na način i/ili u svrhe, kojima se neposredno ili posredno krši bilo koji važeći zakon ili pravni propis, koji je na snazi u Republici Hrvatskoj, kao i dobri običaji.

Sadržaji (fotografije, slike, video, tekstovi i sl.) na internet stranicama www.caffeteria.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati niti na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez prethodnog pisanog pristanka tvrtke Caffeteria d.o.o. Sadržaji objavljeni na internet stranicama www.caffeteria.hr mogu se koristiti samo za osobne potrebe korisnika, i to uz poštivanje sljedećih uvjeta:

a) Korisnik se smije koristiti sadržajima jedino uz poštivanje autorskih i srodnih prava tvrtke Caffeteria d.o.o. i trećih osoba.
b) Korisnik ne smije činiti nikakve modifikacije na sadržajima i uslugama, bez prethodnog pisanog pristanka tvrtke Caffeteria d.o.o.

Zaštita privatnosti

Caffeteria d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika internet stranica www.caffeteria.hr

Druge internet stranice

Internet stranica www.caffeteria.hr može sadržavati i veze s drugim internet stranicama (linkovi), koje su kreirale treće osobe. Caffeteria d.o.o. nema nadzor na navedenim internet stranicama, te se potpuno odriče svake odgovornosti za sadržaj na internet stranicama, a koje su kreirane od strane treće osobe.

Ostale odredbe

Sve ostale odredbe koje nisu navedene u općim uvjetima mogu se regulirati i biti naznačene unutar same web trgovine www.caffeteria.hr ili putem e-maila koji dobiva svaki korisnik / kupac nakon obavljene registracije ili poslane narudžbe.

Pravne odredbe

Svako neplaćanje naručene robe ili usluge, bilo da se radi o virmanskom plaćanju ili pouzećem za robu i uslugu koje nemaju nedostataka podliježu financijskim zakonima Republike Hrvatske koji obuhvaća i ovršni zakon u slučaju ne plaćanja prispjelih financijskih obveza. Posjećivanjem stranica www.caffeteria.hr internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku. Odabirom opcije Prijava na Newsletter dajete suglasnost da Vas elektronskim putem uključimo u naše marketinške i ostale aktivnosti.

Pitanja, sugestije i podrška

Imate li kakvih pitanja ili prijedloga ili potrebu za dodatnim informacijama (podrškom) o ovoj izjavi o privatnosti ili o općim uvjetima poslovanja i kupnje, molimo kontaktirajte nas na:

E-mail: info@caffeteria.hr ili putem telefona: 01 2027 154

 

Zaštita privatnosti

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Caffeteria d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Caffeteria d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

AUTORSKA PRAVA

 Niti jedan od sadržaja koji su bili ili su objavljeni na caffeteria.hr web-stranici i s njom povezanim izvorima ne smije se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji drugi način koristiti u komercijalne i druge svrhe bez izričitog pismenog pristanka Caffeteria d.o.o. Također, dokumenti, podaci, informacije i drugi sadržaji objavljeni i izrečeni na caffeteria.hr ne smiju se koristiti na bilo koji način koji bi mogao ili može uzrokovati štetu Caffeteria d.o.o. Isto se odnosi za sve sadržaje i načine korištenja koji bi mogli uzrokovati bilo kakvu štetu bilo kojoj trećoj strani. Uz poštivanje svih vlasničkih i autorskih prava, te prava trećih osoba, svi sadržaji sa caffeteria.hr se mogu koristiti samo i isključivo za osobne potrebe korisnika na vlastitu odgovornost. Zabranjeno je bez izričitog pismenog dopuštenja Caffeteria d.o.o.. kao jedinog vlasnika autorskih prava svih materijala objavljenih na caffeteria.hr njihovo bilo kakvo javno prezentiranje, prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, davanje na uvid i/ili reproduciranje. Na isti je način zabranjeno i mijenjanje, prepravljanje, modificiranje ili svako drugo otuđivanje, prijenos, prodaja, distribucija, kopiranje, selekcioniranje, i bilo kakva prilagodba bilo kojeg sadržaja caffeteria.hr bez ranije navedenog pismenog dopuštenja Caffeteria d.o.o.

 

U Sesvetama 29. 01. 2015. god.

 

Uvjeti dostave

 

Dostavu vršimo dostavnom službom, najkasnije 1-3 radnih dana od primitka narudžbe.

 

Cijene dostave za Republiku Hrvatsku:

- za kupovinu čajeva i kave u iznosu iznad 100,00kn dostava se ne naplaćuje, dok za ostale kupovine vrijede cijene dostave ovisno o vrsti plaćanja kako je navedeno u daljnjem tekstu

- plaćanje pouzećem: ukupna cijena naručenog proizvoda i troškovi dostave plaćaju se poštaru

- plaćanje prije isporuke: net-banking, bankarska uplata, slanje naručenih proizvoda nakon primitka potvrde o uplati - metoda omogućava izbjegavanje troškova otkupa i financijske transakcije dostavnoj službi (poštarina 20,00kn)

Za kupovinu proizvoda iz kategorije accesoires-a u iznosu većem od 200,00 kn - besplatna dostava

 

Svi proizvodi u Web Shopu su trajno dostupni osim ako nije naznačeno drukčije.

Ukoliko odaberete net-banking kao metodu plaćanja, obavijestite nas o provedenoj uplati e-mailom na info@caffeteria.hr u vremenu od 08,00 – 19,00 h kako bismo što prije poslali Vašu narudžbu.

Podaci za uplatu: Caffeteria d.o.o., Zagorska 8, 10 360 Sesvete , OIB: 4657 142 1521,

IBAN:HR 32236 0000 110 242 05 08, u pozivu na broj molimo navesti br. Narudžbe.

 

Načini plaćanja

Plaćanje pouzećem:

Plaćanje se vrši djelatniku kurirske službe/poštaru prilikom preuzimanja pošiljke cijena proizvoda ili paketa uvećana za  troškove dostave.

 

Uplatom na račun firme:

Ukupan iznos vaše narudžbe (cijena proizvoda uvećana za 20,00 kn troškova dostave) možete također sami uplatiti internet bankarstvom, općom uplatnicom u banci ili FINI-i na račun tvrtke otvoren kod Zagrebačke banke:

Caffeteria d.o.o., Zagorska 8, 10 360 Sesvete

IBAN: HR 32236 0000 110 242 05 08

OIB 4657 142 1521

u pozivu na broj upisati br. narudžbe. i u opisu plaćanja navesti Ime i Prezime, br. narudžbe i datum

 

Svi proizvodi u Web Shopu su trajno dostupni osim ako nije naznačeno drukčije.

Ukoliko odaberete net-banking kao metodu plaćanja, obavijestite nas o provedenoj uplati e-mailom na info@caffeteria.hr u vremenu od 08,00 – 19,00 h kako bismo što prije proslijedili Vašu narudžbu.

 

Za sva dodatna pitanja i narudžbe – slobodno nas nazovite: 099 444 5127

Prodajno mjesto

 

Caffeteria Coffee&Tea Shop

Zagorska 8, 10 360 Sesvete, Hrvatska

 

Upisan kod Trgovačkog suda u Zagrebu

MBS: 080909205

OIB: 4657 142 1521

Uprava: Miroslav Gvozden

Tel. 01 2027 154

e-mail: info@caffeteria.hr

 

 

 

Za sva dodatna pitanja i narudžbe – slobodno nas nazovite: 099 444 5127

 

© 2019 Caffeteria d.o.o. |web: alfa it & Digit.hr